Sağlık Değerlendirme Toplantısı Suluova da Yapıldı.
22 Şubat 2018

Sağlık Değerlendirme Toplantısı Suluova da Yapıldı.

Amasya Sağlık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Suluova Devlet Hastanesinin ev sahipliği yaptığı “2017 yılı Sağlık Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

Sunumunu Suluova Devlet Hastanesi Bilgi İşlem sorumlusu Yılmaz Keten’in yaptığı toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Amasya İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. ÖNER NERGİZ’in Açılış Konuşmaları ile başladı.

Amasya İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. ÖNER NERGİZ “Sağlık kuruluşlarımızın insan odaklı hizmet vermesi nedeniyle çok dikkat etmesi gerektiğini belirterek “Sağlık alanında Türkiye genelinde yapılan önemli ve güzel gelişmelere Amasya ili olarak bizler de katkı sunmalıyız, Hizmet ettiğimiz kuruluşlarda en güzel hizmeti yapabilmek için verimli, düzenli ve kaliteli hizmet vermek zorundayız”

Suluova Devlet Hastanesinin yeni binasının hayırlı olmasını dileyen Dr. Nergiz “Proje olarak güzel ve düzenli bir hastane binası ortaya çıkmıştır. Yerleşim dönemin de ki yoğun tempoya rağmen özverili olarak çalışan Hastane personellerine teşekkür etti.” dedi.

Sağlık kuruluşlarımızın 2017 yılı faaliyetlerinin değerlendirildiği programa Suluova İlçe Sağlık Müdürü Dr. MEHMET SOMUNCU’nun “Suluova ilçe Sağlık Değerlendirmesi” konulu sunumları ile devam edildi.

Daha sonra yeni binasına taşınan Suluova Devlet Hastanesi ile ilgili bilgiler veren Başhekim Vekili Dr. GÜLAY YETKİN “Hastanemiz Sağlık Hizmetleri Değerlendirmesi” sunumunu gerçekleştirdi.

Amasya Sağlık İl Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr Özgür Dalkıran tarafından “Acil Sağlık Hizmetleri Değerlendirmeleri” ve  “Sağlık Kuruluşları Karne Değerlendirmesi” konulu sunumlar yapıldı.

Amasya İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. ÖNER NERGİZ Başkanlığında Amasya İl Sağlık Müdürlüğü kurumunun konuları ile ilgili Birim başkanlarının katılımları ile Sağlık Kuruluşlarının sorunları dile getirilerek çözüm önerileri görüşüldü.

Yapılan değerlendirme ve çözüm önerilerinin görüşülmesinin ardından 2017 yılı Amasya İl Sağlık Değerlendirme toplantısı sona erdi.

Toplantıya İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz, Amasya il ve Amasya ilçeleri Sağlık Kuruluşları yöneticileri, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Somuncu, Suluova Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Gülay Yetkin, Suluova İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Sinan Yağlıoğlu, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Züleyha Kurnaz, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Eren Deniz Dinç katıldılar

Suluova Devlet Hastanesi olarak programın hastanemiz de yapılmasından dolayı İl Sağlık Müdürlüğümüze Hastanemiz Yönetimi Adına Teşekkür ederiz.

VERİMLİLİK (7).jpg