Evde Sağlık Hizmetleri "444 38 33"
15 Ekim 2018

Evde Sağlık Hizmetleri "444 38 33"
Sağlık Bakanlığımız tarafından uygulamaya konulan Sağlık politikalarında gelişim ve değişim kapsamında Türkiye genelinde “ihtiyacı olan yatalak ve kronik hastalara evde bakım imkânı” sağlanması amacıyla kurulmuş olan birimimiz Suluova ilçemiz genelinde hizmet vermektedir.
Sağlık Bakanlığı "444 38 33" hattının devreye girmesi ile birlikte “Evde Sağlık Birimine” hastalarımızın bakımı evde yapılmaktadır.
Yaşlı, yatağa bağımlı, özürlü, kanser ya da kas hastalıkları gibi kronik rahatsızlığı olan, her gün hastalık ve etkenleri ile zorlukla mücadele eden, hastanede kalma imkânı, bakım hizmeti alabilme veya yakınlarının yardımcı olabilmesi çok zor olan, kendisine bakacak bir yakını bulunmayan hastalarımızın bakımları, tedavileri yapılmaktadır.
Başvuru sonucunda, Evde Sağlık Hizmetleri alması uygun olduğuna karar verilen hastalar için kurulan “MOBİL EKİPLERİMİZ” Evde sağlık sorumlu Doktorunun belirlediği randevu ve ziyaret çizelgesi doğrultusunda evlerine giderek hastalarımızın bakımları, tedavileri yapılmaktadır.
Hastanemiz de kurulan Evde Sağlık Hizmetleri birimimiz 7 personel, 2 mobil ekip ile 40 köy ve Suluova merkez mahallelerde 314 hastamıza hizmet vermektedir.
Bu güne kadar yapılan başarılı çalışmaların neticesinde Hastanemiz Evde Sağlık Hizmetleri birimimiz 2 adet teşekkür belgesi ile ödüllendirilmiştir.
Nereden olursa olsun "444 38 33"ü mesai saatleri içinde arayarak EVDE SAĞLIK hizmetine Müracaat ederek “EVDE SAĞLIK HİZMETLERİNDEN YARARLANABİLİRSİNİZ