2017 Yılı İlk 6 Aylık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
15 Kasım 2017


Birliğimize Bağlı Sağlık Tesislerimizin 2017 Yılı İlk 6 Aylık Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
Değerlendirme toplantımız, Genel Sekreter Op. Dr. Faruk TONGA başkanlığında 19.07.2017 Çarşamba günü Genel Sekreterliğimiz Ruhi Tingiz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tıbbi, İdari ve Mali Hizmetler Başkanlarımızın da iştirak ettiği toplantıya Sağlık tesislerimizin Yönetici/Başhekim, İdari ve Mali İşler Müdürü, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, Hasta Hizmetleri ve Sağ...lık Otelciliği Müdürleri ile Uzmanlar katıldı.

Toplantıda; Sağlık Tesislerimizde verilen hizmetlerin ölçülmesi ve değerlendirilmesi amacıyla 2016-2017 yılları ilk 6 ayındaki faaliyetleri neticesinde oluşan verileri ile Sağlıkta dönüşüm programı kapsamında Bakanlığımızın hassasiyet gösterdiği E-Reçete, Ulusal Sağlık Sistemi (USS) verileri, MHRS Oranları, BİMER başvuruları ve Dijital Hastane konuları ele alındı.
Toplantıyı değerlendiren Genel Sekreterimiz Op. Dr. Faruk TONGA; Sağlık tesislerimizin son durumu ile ilgili istatistiki verileri detaylı inceleme fırsatımız oldu. Hedeflerimiz için yol haritası belirledik çalışmalarımıza tüm hızımızla devam edeceğiz. Yeni dönemde sözleşme yenileyen Hizmet Başkanı, Başhekim ve hastane müdürlerini tebrik ediyorum, daha özverili motive bir şekilde çalışmalarının devam etmesini diliyorum dedi.