Hastanemizde Kalite değerlendirilmesi gerçekleştirildi

h3.jpg
h.jpg

Hastanemizde Kalite değerlendirilmesi gerçekleştirildi
Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Kalite ve Verimlilik Uygulamaları Daire Başkanlığınca Görevlendirilen “Kalite Gözlemci Ekibi” 10 Mayıs 2023 tarihinde Suluova Devlet hastanesinde değerlendirmelerde bulundu.
Sağlık tesislerinde kalite ,etkinlik ve verimliliği değerlendirmek, problemlerin kaynağında tespit edilip çözüme kavuşturulması ve verimli hizmet sunumunu gerçekleştirmek amacıyla yapılan değerlendirme kapsamında acil servis, eczane, görüntüleme hizmetleri, yataklı servisler, sterilizasyon hizmetleri, ameliyathane, yoğun bakımlar, poliklinikler, biyomedikal hizmetler, yönetim hizmetler Bilgi işlem ve diğer birimler kapsamlı bir şekilde değerlendirildi.
Hastane Yönetimi ve çalışanların ekip ruhuyla, büyük özveriyle katkı sağladıkları
Kalite yerinde değerlendirmesi başarılı bir şekilde tamamlandı.