Yeni binamızda ilk doğum gerçekleştirildi
04 Haziran 2018

Suluova Devlet Hastanemizde Kadın Doğum Servisinde Op. Dr. İçten Olgu BAFALI ve Kadın Doğum Servisi ekibi tarafından Yeni binamızda ilk doğum gerçekleştirilmiştir.

Yeni hastanemiz de sağlıklı bir şekilde doğum yapan aileye kadın doğum servisinde Hastanemiz Başhekim V. Dr. Gülay Yetkin, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Sinan Yağlıoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Züleyha Kurnaz tarafından ziyaret edilmiş olup doğum yapan aileye “Göz Aydınlığı” verilerek Hastanemiz idaresi tarafından yeni doğan Bebek adına ailesine hediyeler taktim edilmiştir.

Teknolojiye uygun ve Modern cihazlarla düzenlenmiş olan kadın doğum servisimizde ve Diğer servislerimizde de bundan sonra kesintisiz hizmetlerimiz devam edecektir.

Bu vesile ile yeni doğan bebeğimize Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyoruz…