Sağlık Çalışanları kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.
08 Mayıs 2018

Sağlık Çalışanları kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.
Personelimiz birlik, beraberlik ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.
Suluova Royal Salonunda yapılan programa katılanlara “hoş geldiniz” diyerek bir konuşma yapan Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Sinan Yağlıoğlu, amaçlarının sağlık çalışanlarının birlik ve beraberliğini arttırmak olduğunu belirterek tüm katılımcılara ve programın düzenlenmesinde destek veren Belediye Başkanlığına teşekkür etti.
Tüm sağlık çalışanlarının fedakâr ve özverili olduğuna değinen Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Gülay Yetkin ise, yaptığı konuşmasında, her bir sağlık çalışanının görevinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “her çalışanımız büyük emek ve gayret sarf ediyor. Bir doktor olmadığı zaman veya bir geri hizmetli arkadaşımız olmadığı zaman hizmetlerimiz aksıyor. Onun için hepiniz bizim için ayrı ayrı değerli ve önemlisiniz. Sağlık hizmetini hepimiz beraber yürütüyoruz ve fedakârca çalışıyoruz” dedi.
Sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Fatih Üçok ise, “sağlık çalışanlarıyla birlikte görev yaptığım için sizlerin ne kadar özverili hizmet verdiğinizi biliyorum. Sağlık hizmeti sıradan bir hizmet değil. İyi koşullarda ve en iyi şekilde verilmesi gerekir. Bu bağlamda yeni hizmete giren modern hastane binamıza taşınan sağlık çalışanlarımız çok daha iyi şartlarda ve teknolojik ekipmanlarla sağlık hizmeti veriyor. Hastane yetkililerimize bu fırsatı bize verdiği için teşekkür ederim” dedi.
Konuşmaların ardından, başarılı hizmetleri dolayısıyla Hastane Evde Sağlık Bakım Hizmetleri Birimi adına, Birim Doktoru Dr. Recep Semiz’e Başkan Fatih Üçok tarafından plaket ve hediye takdim edilerek emekleri ve özverili hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti. Ayrıca emekli olan Hastane çalışanlarından Emekli Ebe Ayşe Oğraş, Nuriye Şimşek, Ziya Şimşek, Feytullah Karaköse, Abdulkadir Başar, İsmail Semiz ile vefat eden sağlık çalışanı Recep Kaba’nın eşi Endegül Kaba’ya plaket ve hediyeler verildi.
Birlik, beraberlik ve kaynaşma organizasyonu çerçevesinde Hastane Birim Sorumluları pasta keserek Personele ikram edilmesinin ardından Program sonunda Suluova Akdağ Folklor Ekibi Halk oyunları gösterisi sundular, daha sonra sağlık çalışanları müzikler eşliğinde halaylar çekerek oyunlar oynayıp hem stres attılar hem de birlik, beraberlik ve dayanışma adına güzel örnekler sergilediler.
Tüm sağlık çalışanları ile ailelerinin katıldığı programa, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Sağlık İl Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Özgür Dalkıran, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Erman Zengin, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi hizmetler Başkanı Dr. Yusuf Sarı, Personel ve Destek hizmetleri Başkan Yard. Ömer Faruk Kuru, Suluova İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Somuncu, Hastanemiz Başhekim Vekili Dr. Gülay Yetkin, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Sinan Yağlıoğlu, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Züleyha Kurnaz, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Eren Deniz Dinç'in katıldılar
haber.jpg