Yeni Hastanemiz Devir Teslim Aşamasında
15 Kasım 2017

Yeni Hastanemiz Devir Teslim Aşamasında
Yeni Hastane Binamızın açılışı ve devir teslim işlemleri ile ilgili olarak incelemeler ve geçici kabul çalışmaları devam ediyor.
İnşaatı tamamlanan ve tefrişat işlemleri devam eden 100 Yataklı Suluova Devlet Hastanesi "Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Sağlık Tesisleri Yatırım Planlama ve Takip Daire Başkanlığında" görevli “Hastane Açılış Takımı” adı altında teknik personeller tarafından Hastanemizin geçici kabul sürecinde ve geçici kabulden açılış sürecine kadar durumlarının değerlendirilerek raporlanması amacıyla incelemelerde bulunuldu.
İnceleme çalışmasına Genel Sekreterimiz Op. Dr. Faruk TONGA, Hastanemiz Başhekimi. Op. Dr. Mehmet Turgay TÜRKMEN, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Sinan YAĞLIOĞLU, müdür yardımcılarımız Ahmet Emin AKKURT ve Şaban GÖNCÜ ile ilgili Uzmanlar katıldı.